Aşık Veysel İlkokulu
Kemalpaşa Mah. Namık Kemal Cd. No23 34200 BAĞCILAR İSTANBUL

VİZYON

Vizyonumuz;çağın değişimini en iyi şekilde takip edebilen, gelecekteki ihtiyacı karşılayabilecek bilgi ve beceriler ile donanmış, nitelikli, bilimsel araştırma ve analitik düşünme yeteneğine sahip,özgüveni yüksek, sosyal ve kültürel anlamda duyarlı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Temel sorumluluğumuz,öğrencilerimizi günümüzün gerektirdiği ve gelecekte ihtiyaç duyacakları bilgi ve beceri düzeyine getirebilmek,her gün daha iyiye ulaşmak için çalışarak okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizi özgüvenli, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler olarak yetiştirmektir.

İKİLİ

08:00-12:50/ 13:10-18:00

İle 12 km İlçeye 2 km

BAĞCILAR İSTANBUL